Webdesign

Steeds meer mensen zijn actief op het Internet. Of zij nu op zoek zijn naar informatie over een product of bedrijf, of dat zij een aankoop willen doen. Het aanbod aan internetsites groeit daarbij mee. Het is steeds belangrijker om op te vallen en er uit te springen voor de concurrentie.

Het ontwerp en uitstraling van een internetsite speelt daar een hele belangrijke rol. Mensen zijn verwend en zijn kwaliteit en gemak gewend. Ze haken doorgaans snel af als dat niet ervaren wordt.

Een verfrissend ontwerp en duidelijke structuur is daarbij essentieel. Een internetsite moet eenvoud en rust uitstralen en goed aansluiten bij de doelgroep. De eerste indruk bepaalt of de bezoeker, de potentiĆ«le klant, besluit om verder te lezen of weg te klikken op zoek naar de concurrent.

WannaCreate Internet is gespecialiseerd in de ontwikkeling van doelgroepgerichte websites met een overzichtelijke structuur en ontwerp. Hiermee helpen wij onze klanten om hun producten of diensten op professionele en doelgerichte wijze te presenteren, wat een belangrijk element vormt in de communicatie van uw bedrijf.

Met onze CMS oplossing “WannaControl” kunt u eenvoudig en snel uw internetsite beheren en onderhouden.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van dit systeem. Het CMS systeem is modulair opgebouwd en u neemt alleen af wat u nodig heeft. Zo betaalt u nooit teveel.

Bekijk onze portfolio zodat u een indruk krijgt van onze kwaliteiten op creatief vlak en van onze technische toepassingen.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van het CMS systeem “WannaControl”.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WannaCreate Internet.

Naam
E-mail
meer informatie meer informatie