Marketing

Nu heeft u een internetsite, en wilt u uiteraard gevonden worden. Zoekmachines spelen hierbij een belangrijke rol en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, iedereen gebruikt ze en is er mee bekend. Om bezoekers naar uw internetsite te krijgen is het dan ook erg belangrijk dat u hoog scoort in de zoekmachines. Google is veruit de belangrijkste zoekmachine in Nederland met een marktaandeel van maar liefst 94%.

Er zijn 2 manieren die bijdragen om hoog te scoren in de zoekmachines:

Optimaliseren

Door uw internetsite te optimaliseren (ook wel SEO genoemd) wordt deze beter gevonden in de zoekmachines op specifieke, voor u relevante zoekwoorden, producten of diensten. Onze opgeleverde internetsites worden standaard geoptimaliseerd. Hierdoor wordt u beter gevonden door uw doelgroep. Het kan enige tijd duren voor resultaten zichtbaar worden, geduld is hierbij erg belangrijk.

Adverteren

Adverteren in Google zorgt ervoor dat uw internetsite direct wordt gevonden op specifieke vooraf in te stellen zoekwoorden. Als iemand een zoekopdracht met uw zoekwoord, product of dienst invoert, wordt uw internetsite getoond bij de zoekresultaten.

Het voordeel is dat u direct goed in de zoekmachines wordt gevonden en dat u uw campagne te allen tijde gemakkelijk en snel kan aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Wij kunnen u adviseren over de aanpak en mogelijkheden. Op basis van onze kennis en uw wensen ontwikkelen wij voor u een zoekmachinemarketing campagne.

Met onze CMS oplossing “WannaControl” kunt u eenvoudig en snel uw internetsite beheren en onderhouden.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van dit systeem. Het CMS systeem is modulair opgebouwd en u neemt alleen af wat u nodig heeft. Zo betaalt u nooit teveel.

Bekijk onze portfolio zodat u een indruk krijgt van onze kwaliteiten op creatief vlak en van onze technische toepassingen.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van het CMS systeem “WannaControl”.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WannaCreate Internet.

Naam
E-mail
meer informatie meer informatie