Over ons

WannaCreate Internet biedt een totaalpakket aan internetdiensten. Het is een jong bedrijf maar met bijna tien jaar ervaring in de wereld van internet. Daardoor weten wij wat wel en niet werkt zodat we u goed kunnen begeleiden in de internetstrategie van uw onderneming.

We hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende internettoepassingen en zijn gespecialiseerd in uitgebreide database systemen. Een internetsite is tegenwoordig meer dan een pagina met een stukje tekst en een afbeelding. In de huidige tijd kan men niet meer zonder geavanceerde technieken.

Conceptontwikkeling, webdesign, webdevelopment en hosting. Wij kunnen u van dienst zijn voor alle internetactiviteiten. Wij begeleiden en adviseren u van concept tot realisatie. Gebruikersgemak en overzichtelijkheid staan bij ons centraal. Dat zijn de bewezen ingrediƫnten van een geslaagde internetsite. Uw bedrijf is uniek, dus wilt u een persoonlijke aanpak en benadering voor uw internetactiviteiten zodat deze perfect aansluiten bij uw onderneming.

Wij leveren de volgende diensten om u zo volledig mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van uw internetproject.

Diensten

Met onze CMS oplossing “WannaControl” kunt u eenvoudig en snel uw internetsite beheren en onderhouden.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van dit systeem. Het CMS systeem is modulair opgebouwd en u neemt alleen af wat u nodig heeft. Zo betaalt u nooit teveel.

Bekijk onze portfolio zodat u een indruk krijgt van onze kwaliteiten op creatief vlak en van onze technische toepassingen.

Alle internetsites die wij opleveren maken gebruik van het CMS systeem “WannaControl”.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WannaCreate Internet.

Naam
E-mail
meer informatie meer informatie